Fyld Danmarks Kirker

Søndag 24. september 2023 er sidste søndag i september – og dermed søndagen for det landsdækkende initiativ Fyld Danmarks Kirker – En ekstra opfordring til at gå i kirke og mærke fællesskabet dér, som det kan opleves hver søndag året rundt.

I år lyder opfordringen til at fylde de danske kirker med tanken om fred. Ikke bare fred i Ukraine og alle andre steder i verden, hvor ufreden hersker, men også fred med Gud, med sit medmenneske og fred i politik. Alle taler om fred – lad os bede for fred og vise, at vi mener det helt alvorligt og bogstaveligt.

Tag venner og familie under armen søndag den 24. september, eller kontakt en måske ensom, enlig medborger og spørg, om han eller hun vil med til gudstjeneste i den lokale kirke. Jo flere, desto mere mærker vi fællesskabet og desto kraftigere bliver vores budskab om fred.

Vel mødt. Sejerslev Menighedsråd

Høstgudstjeneste i Sejerslev Kirke søndag 24. september kl. 19.00